Jul 17

Филологическият факултет при Пловдивския университет

 „Паисий Хилендарски” и Софика Груп ЕАД

Обявяват

 прием на студенти

за участие в едноседмични стажове тип шедоуинг

(септември 2014)

 Стажовете тип шедоуинг (shadowing, следване като сянка) се провеждат в рамките на дейностите по Проекта „Пазарно ориентирани модули в хуманитарните професионални направления” съвместно със Софика Груп ЕАД и електронна медия „Под тепето”. Една от целите на проекта е ангажиране на бизнеса с въвеждане на нови учебни програми, създадени от преподаватели и бизнес партньори. В партньорство с ръководители и експерти от компания Софика  шедоуингът  ще бъде използван като нов метод за обучение на студенти, които биха искали да работят в компанията.

Цел на стажовете

Целта на стажовете е в процеса на обучение най-добрите студенти да  бъдат интегрирани в модерна бизнес среда, което включва:  общуване с колеги, клиенти, търсене на нови идеи и решения, свързани с ефективността и продуктивността на бизнес процесите.

В „сянката на мениджър/експерт”

Шедоуинг стажовете са насочени към развиване на бизнес умения. Партниращата компания предлага едноседмична стажантска програма, която запознава студентите с базови бизнес умения и ги оставя „в сянката” на мениджъри/експерти, за да виждат, осмислят и отбелязват случващото се в компанията.

Как да кандидатстват стажантите

Приемът на студенти, желаещи да участват в стажовете, се осъществява  в два кръга.

В първия кръг по електронен път се прави регистрация на адрес: 24marketproject@gmail.com

Кандидатите изпращат:

  1. cv в европейски формат;
  2.  мотивационно писмо.

Вторият кръг се провежда под формата на събеседване по телефона.

Кой може да кандидатства

В стажовете могат да участват  студенти от всички специалности (бакалавърска и магистърска степен)  на направленията „Филологии” и „Педагогика на обучението по…”, които се обучават в последен и предпоследен курс. Високият успех от следването е предимство.

График:

Избор на стажанти  по документи: 15. 08. – 10. 09. 2014 г.

Интервюиране по телефона: 10.09. – 19 09. 2014 г.

Провеждане на стажовете в офиса на Софика ЕАД в Пловдив, бул Дунав 5, Бизнес Център Royal City

 

Comments are closed.