Apr 11

Уважаеми зрелостници,

По ваше желание публикуваме резултатите от Националното състезание по български език и литература, проведено на 22 март 2014 г. Цифровите еквиваленти на получените точки ще бъдат обявени след приключване на проверката на писмените работи от второто издание на състезанието, което предстои на 12 април.

С удоволствие обявяваме, че участниците, чиито имена са подчертани в списъка, имат отлична оценка и могат да се запишат за студенти в избрана от тях специалност във Филологическия факултет (от предварително обявената листа). Подробна информация за начина на записване ще бъде представена по време на тържествената церемония по награждаването на победителите, която ще се състои след великденските празници.

Останалите участници, които имат положителна оценка, също ще могат да я използват при кандидатстване във Филологическия факултет през юни – юли. Ако те се явят и на кандидатстудентски изпит по български език, ще се вземе най-високата им оценка (между тези от състезанието, изпита и матурата по БЕЛ).

Списъка с резултатите може да разгледате тук.

Comments are closed.