Mar 26

Постер (покана)

Уважаеми студенти от филологическите специалности, изучаващи френски и немски език,

Деканското ръководство на Филологическия факултет в партньорство с компанията TELUS International Europe ви кани на
Среща за кариерно развитие
на 04.04.2014 г. от 10.30 ч. в зала Компас
Дневен ред на срещата:

1. Кратка презентация на компанията – 15 минути

2. Обща сесия въпроси и отговори – 15 минути

3. Индивидуални срещи с представител на компанията за въпроси относно собствени автобиографии, кариерни възможности и др.- 30 минути

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
TELUS International Europe (известна до сега като CallPoint powered by TELUS) е многоезичен  контактен център, който от  2004г насам предоставя  висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията  работят повече от 1200 служители на територията на България – София и Пловдив, Румъния – Букурещ и Крайова и Великобритания. Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 30 езика.

TELUS International Europe e операцията на глобалната компания TELUS International в Европа.TELUS International, доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси и контактни центрове за клиенти в цял свят предоставя иновативно обслужване като поставя клиента винаги на първо място, чрез силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна култура. TELUS International е глобална дъщерна компания на TELUS, водеща канадска телекомуникационна компания с 11,3 млрд. канадски долари (7,5 млрд. евро) размер на годишните приходи и 13,3 млн. клиенти.

Comments are closed.