Aug 13

По повод Европейската нощ на учените – 28.09.2012, и във връзка с Годината на активното дълголетие,

Пловдивският университет „Паисий Хилендарски” обявява фотоконкурс на тема:

„Толерантност между поколенията”

ЦЕЛИ НА КОНКУРСА:

Фотоконкурсът цели да привлече за участие хора от всички възрасти, които виждат света около нас оригинално и творчески и искат да споделят гледната си точка с останалите.

ОЦЕНЯВАНЕ И ГЛАСУВАНЕ:

Фотоконкурсът ще се проведе в популярната социална мрежа Фейсбук. Снимките ще бъдат оценявани чрез гласуване от широката публика. Гласуването ще се извършва на страницата с име Фотоконкурс “Толерантност между поколенията” – http://www.facebook.com/photoRN2012.

РЕГИСТРАЦИЯ И ИЗПРАЩАНЕ НА СНИМКИ ЗА УЧАСТИЕ

• Изпратете фотографиите си за участие в цифров вид на eлектронен адрес photoRN2012@uni-plovdiv.net като прикачени файлове. Файловете да съдържат заглавие на фотографията: например – P134235.jpg – Пуста младост.

• Фотографиите трябва да бъдат във файлов формат JPEG и да имат заглавие. Допускат се до 5 цветни снимки от всеки участник. Не се допускат групови участия.

• Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 2000 пиксела по късата страна. Всеки автор трябва да може да предостави файл (снимка в оригинален размер).

• Одобрените фотографии от организаторите ще се виждат на адреса http://bit.ly/SOAXMG

• В е-мейла добавете: трите си имена, специалност и електронен адрес за обратна връзка, както и потвърждението “Съгласен съм с условията за участие”.

Краен срок за изпращане на електронна версия на фотографиите: 15. септември 2012 г.
Краен срок за гласуване: 17. септември 2012 г.

ПРИЕМАНЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРСА

С изпращане на творба за участие в конкурса участниците автоматично декларират, че са запознати с условията за провеждане и участие в конкурса – общи и допълнителни, и че ги приемат.

Повече информация на адрес: http://www.facebook.com/photoRN2012/info

Comments are closed.