Home > Новини > Сайтът на Лингвистичния клуб отбелязва своя първи рожден ден

Сайтът на Лингвистичния клуб отбелязва своя първи рожден ден


Честит рожден ден!

Скъпи приятели на Лингвистичния клуб “Проф. Борис Симеонов”,


с радост споделяме с Вас, че нашият сайт вече празнува своя първи рожден ден!

За това време ние успяхме да постигнем много от целите, които си поставихме, когато започнахме да работим върху създаването на сайта. Знаем, че пред нас има и още много неща, които не успяхме да направим, но ентусиазмът, с който работим, ще ни помогне да се справим с тях.

Ето накратко и някои от успехите, които постигнахме през тази една година от съществуването на нашия сайт:

  • Сайтът разполага с повече от 65 страници и подстраници, които представят дейността на Лингвистичния клуб и неговите членове по най-добрия начин.
  • Предоставяме на желаещите да станат членове на Лингвистичния клуб възможността да подадат заявка за членство, като попълнят заявката онлайн и я изпратят директно чрез сайта, или като свалят заявката и я изпратят на нашия имейл.
  • По-голямата част от заявките за участие в Дванадесетата национална научна конференция за докторанти, студенти и средношколци “Думи срещу догми” бяха изпратени онлайн чрез сайта ни.
  • В рубриката “Новини” публикуваме информация за събитията, които организираме, като към всяка статия има и галерия със снимки от събитието.
  • Рубриката “Библиотека” предлага богат избор от статии и онлайн публикации, които трудно могат да бъдат намерени другаде.
  • Сайтът вече има своя версия на английски език, върху която се работи непрекъснато. Нашите цели са да преведем сайта и на останалите езици, които владеят членовете на клуба.
  • За тази една година от създаването на сайта вече имаме над 8000 приятели и почитатели от най-различни страни и континенти: България, САЩ, Русия, Германия, Украйна, Великобритания, Чехия, Полша, Испания, Франция, Италия, Сърбия, Австрия, Беларус, Турция, Япония, Румъния, Швейцария, Швеция, Обединените арабски емирства, Словакия, Естония, Чили, Белгия, Гърция, Норвегия, Македония, Унгария, Кипър, Люксембург, Молдова, Холандия, Малта, Израел, Еквадор, Финландия, Литва, Аржентина и Индия.


Нека си пожелаем през новата 2011 година успехите ни да бъдат още повече, както и приятелите, с които да ги споделяме!


Членовете на Лингвистичния клуб

“Проф. Борис Симеонов”


Categories: Новини Tags:
  1. No comments yet.
You must be logged in to post a comment.