Уважаеми студенти,

Искаме да съобщим на всички заинтересовани кандидати от този университет, че има една чудесна възможност за участие в Стипендиантската програмата на Университета на Паулиста – Сао Пауло, Бразилия – UNIP – www.unip.br UNIP частен университет с нестопанска цел, който е заинтересован да приеме студенти от цял свят. Тази програма е предназначена за студенти със следните характеристики:

– Средно ниво владеене на английски език;
– 3-та година или 5-ти семестър студенти и висшисти.

Курсът е фокусиран върху икономическия контекст, възможностите за бизнес, търговско право в Бразилия, идентифициране на логистични структури в Бразилия и начина за получаване на бразилска виза. В програмата се застъпва също така бразилско португалски език и бизнес етикет за чужденци. Програмата включва занятия и посещения във фирми. Предлагаме 3-седмична интензивна програма, която се провежда през месеците Август и Януари. Тази стипендиантска програма е предназначена да се проведе по време на ваканциите и освен това има 70% отстъпка от нормалната цена.

Как да участвате:

– Всички заинтересовани кандидати трябва да се свържат с Емилия Кулинска (kulinska.ibs@gmail.com) не по-късно от 06 / 05 / 2012г. , за да получат формуляр за кандидатстване, както и подробна информация относно курса.

С най-добри пожелания,

Проф. д-р Рикардо Пители де Брито
Докторска степен по Администрация
Генерален директор на IBS-SP
Следдипломен координатор на UNIP