Булминт уан ЕООД търсят асистент химик

Булминт персонал е част от холдинга на Булминт уан, един от най-бързо развиващите се доставчици на продукти за монетосеченето и лидер в производството на инвестиционни продукти и колекционерски изделия.

За своя екип, в момента търсим:

Асистент химик

Основни отговорности:

 • Участва в разработването и организирането при изпълнение на химичните процеси;
 • Съдейства на главния химик при измервания, изпитания и всички видове изследвания на металите ;
 • Помага при анализиране и систематизиране на получените резултати;
 • Участва при разработването и внедряването на стандартите и техническите условия за използваните в производството материали и суровини.
 • Следи за правилното използване и изправността на лабораторната апаратура.

Компанията предлага:

 • Отлично възнаграждение;
 • Работа с екип от професионалисти;
 • Възможност за кариерно развитие в една от най-бързо растящите компании в сектора;
 • Въвеждащо обучение;
 • Работа в стабилна организация;
 • Коректност и спазване на договорните условия.

Изисквания за заемане на длъжността:

 • Завършено висше образование специалност химия;
 • Сръчност и прецизност при изпълнение на задълженията;
 • Лична мотивация за работа и постигане на резултати;
 • Желание за развитие в екип.

Първоначалният подбор ще се извърши по документи. Ще се свържем само с одобрените кандидати. Гарантираме пълна конфиденциалност на Вашата кандидатура. Предоставените данни са лични по смисъла на ЗЗЛД и подлежат на специален режим на защита.

Булминт персонал притежава лиценз от Агенция по заетостта № 2889/04.10.2019

За повече информация: г-жа Десислава Тумбалева, тел. 0888 017 780

SOCOTAB ЕООД търсят химик

Фирма SOCOTAB ЕООД
търсят химик, контрол на качеството (по заместване)
за работа в Радиново на пълен работен ден.

Пълната обява може да видите на адрес: https://www.jobs.bg/job/5727847

За повече информация: г-жа Виктория Русева 032 / 904 163 (директен) или 032 / 904 140 (централа)

Възможност за участие на студенти като преброители 2021

Драги студенти,

Обръщаме се към вас, с предложение за краткосрочна, но добре заплатена възможност за допълнителни доходи – да бъдете преброители в предстоящото преброяване на населението и жилищния фонд в България, което ще се проведе през септември и началото на октомври.

И тъй като студентите са млади, енергични, способни и комуникативни хора, а Националният статистически институт има нужда точно от такива преброители, се обръщаме към вас да подадете заявление за преброители от 25 май до 10 юни 2021 година.

Заявлението е по образец и се подава в общината, в която предпочитате да бъдете наети. Документите за кандидатстване ще могат да се изтеглят от сайта на Преброяване 2021    (https://census2021.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-2021/?preview=true#tab3) и в сайтовете на общините.

При Преброяване 2021 населените места на територията на страната ще бъдат разделени на преброителни участъци, като всеки ще съдържа приблизително 100 – 120 жилища и 250 – 300 лица. Всеки преброител ще може да преброи по един, два или повече участъка в зависимост от преброените онлайн лица.

В периода 18 септември – 3 октомври 2021 г. един преброител би могъл да изработи средно около 400.00 лв. за един преброителен участък при 50% електронно преброени, но има възможност да поеме преброяването на два или три участъка, като в този случай неговото заплащане може да достигне над 1 000 лв.

Заплащането е по вече определен ценоразпис. За преброено лице ще се заплаща 2.50 лв., за преброено жилище – 1.00 лв., а за преброена сграда – 0.70 лева. От преброените онлайн домакинства преброителят ще трябва да получи специален код, генериран от информационната система, като за това ще получи 0.80 лева.

Преброителите ще имат право да посещават домакинствата в техния преброителен участък от 8.00 ч. сутрин до 20.00 ч. вечер, включително събота и неделя. Те ще се легитимират със служебна карта, издадена от Националния статистически институт, като преди това ще преминат специално обучение и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.

Информация за условията и сроковете за кандидатстване може да намерите тук