Конкурс за есе, обявен от EURELECTRIC

 Конкурсът е част от програмата на тазгодишната конференция на EURELECTRIC (Annual Convention and Conference “The Consumer Powered Energy Transition”), която ще се проведе в Берлин, на 1-2 юни 2015 г.

В конкурса могат да участват студенти на възраст до 27 години, притежаващи валидна студентска книжка.

Есето трябва да бъде подготвено на английски език, с обем до 1 страница (1800 знака), формат А4.

Есетата трябва да бъдат получени до 31. март 2015 г. (вторник) с посочено име, специалност и висше учебно заведение на електронната поща  (emi(at)emi-bg(точка)com) на Института за енергиен мениджмънт, пълноправен член на Евроелектрик за България.

Есето трябва да бъде придружено от електронни копия на:

  1. студентска книжа и
  2. уверение от учебното заведение за непрекъснати студентски права.

Имайте предвид, че годишната конференция на EURELECTRIC не е техническо/инженерно събитие, занимава се основно с въпросите на европейската и международната политика и влиянието им върху енергийния и електроенергийния сектор. С такъв фокус ще бъдат и предпочетените студентски есета.
Трите най-добри есета ще бъдат публикувани на интернет страницата на Института. Победителят на национално ниво ще получи възможността да присъства на всички събития от годишната конференция на ЕURELECTRIC в Берлин.  Есето му ще се състезава в международния конкурс с участници от всички държави с членове на EURELECTRIC.
Победителят в международния конкурс ще бъде награден по време на специална церемония на конференцията и ще има възможността да представи есето си пред повече от 400 делегати – европейски бизнес лидери и енергийни политици на най-високо ниво.

Очакваме Ви!

Дияна Стоянова
Експерт комуникации
Институт за енергиен мениджмънт
София 1000, ул. „Леге“ 5
T + 359 2 950 62 10
M + 359 897 095 886

Category: Архив
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Коментарите са изключени.