ПРОТОКОЛ № 163/26.03.2014

1. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие годишния отчет за третата година, с оценка много добър (5.00), за работата на редовен докторант Веселин Петров Владев. Факултетният съвет отчислява Веселин Петров Владев с право на защита.

2. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие годишния отчет за първата година, с оценка много добър (5.00), за работата на редовен докторант Катерина Живкова Желязкова.

3. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие годишния отчет за третата година, с оценка много добър (5.00), за работата на задочен докторант Емил Веселинов Пенчев.

4. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие годишния отчет за втората година, с оценка много добър (5.00), за работата на редовен докторант Теодора Иванова Пашова.

5. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие годишния отчет за втората година, с оценка отличен (6.00), за работата на задочен докторант Стефан Николаев Николов.

6. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие годишния отчет за първата година, с оценка отличен (6.00), за работата на редовен докторант Диана Велкова Стоянова.

7. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ прие индивидуалния план за работа на редовен докторант Валентин Ганчев Кабаджов, зачислен със заповед № Р33-411 / 3.02.2014 г.

8. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ реши програмата да бъде преработена подходящо и съобразно учебните планове, като разглеждането й се отложи за следващ ФС.

9. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ хонорува доц. д-р Александър Тодоров Маринов за изработването на 3 бр. рецензии на дипломни работи с 12 ч. упр.

10. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ хонорува гл. ас. д-р Илия Едуардов Петров за изработването на 2 бр. рецензии на дипломни работи с 8 ч. упр.

11. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ хонорува доц. д-р Антон Георгиев Петров за ръководство на един дипломант и изпитани студенти по „Основи на информационните технологии“ общо с 27 ч. упр.

12. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ реши да не се прекратява трудовият договор на доц. д-р Стефка Георгиева Казакова, считано от 19.04.2014 г.

13. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ реши да не се прекратява трудовият договор на доц. д-р Савка Георгиева Маринова, считано от 2.09.2014 г.

14. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ одобри за издателския план на Университета:
1. Сборник с решени задачи по „Електричество и магнетизъм“
За специалности: Инженерна физика, Информационна физика и телекомуникации, Телекомуникации с мениджмънт, Физика с информационни технологии, Химия и физика, Биология и физика – 2 курс.
Автори: доц. д-р Теменужка Йовчева, гл. ас. д-р Ася Виранева.

2. Сборник с решени задачи по „Оптика“
За специалности: Инженерна физика, Информационна физика и телекомуникации, Телекомуникации с мениджмънт, Физика с информационни технологии, Химия и физика, Биология и физика – 2 курс.
Автори: доц. д-р Теменужка Йовчева, гл. ас. д-р Ася Виранева.

3. Сборник с решени качествени задачи по „Механика“
За педагогическите специалности от Физически факултет.
Автори: гл. ас. д-р Елисавета Марекова, доц. д-р Стефан Николов.

4. Учебник „Обща физика за химици 1-ва част – Механика и Молекулна физика“
За специалностите от Химически факултет.
Автор: гл. ас. д-р Гинка Екснер.

15. Решение
Въз основа на проведеното явно гласуване, ФС на ФФ признава на Петър Кирилов Митков ОКС „Бакалавър“, специалност „Машиностроене“, квалификация „Инженер“, по област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.1. Машинно инженерство, придобита в Университет по техника и икономика – Карлсруе, Германия.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Коментарите са изключени.