Семестриални заверки

  1. Студентът получава заверка при събрани всички подписи по дисциплини, които се водят  като семинари или лабораторни упражнения (практикум);
  2. В случай, че студентът не е получил един подпис по семинарни или лабораторни упражнения, той получава заверка на семестъра, но по съответната дисциплина получава право да се яви на изпит при условие, че следващата учебна година посети същите семинарни или лабораторни упражнения и получи заверка по тях.
  3. Всеки преподавател прави списък на студентите по съответната дисциплина, където отбелязва имената на студентите не получили заверка, и предава този списък в края на семестъра на инспекторката в учебен отдел. (Това да се отразява в протокола за изпит, като да има разлика в бележката – не получил заверка по дисциплината, не получил заверка на семестъра.)
  4. В случай, че студентът не получи два или повече подписа, поради отсъствие от семинарни или лабораторни упражнения, има право да подаде писмена молба със свободен текст до Декана на ФФИТ, който, заедно с членовете на деканското ръководство, взема решение за заверка при всеки конкретен случай. Ако такава молба не се подаде се приема, че студентът прекъсва обучението си във ФФИТ. Ако молбата не се удовлетвори, студентът също прекъсва.

Category: Процедури
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Коментарите са изключени.