Home > Uncategorized > Дооообре!

Дооообре!

March 31st, 2011

Само мен ли ме дразни това “Дообре!”, което всички са заповтаряли като папагали? В интерес на истината “Пълна лудница” беше добро предаване… едно време. След като мина в bTV и настъпиха промени и реконструкции и истории затъпя мнооого! Преди не изпусках епизод – смял съм се до сълзи. Сега, като го гледам дори ми се доспива… какво остава да се засмея.

Да не говорим, че един от най-тъпите скечове е именно този, от който излезе това емблематично “Дообре, Маме! Дообре!!” на т.нар. Жоро Бекъма и всички го попиха като попивателни. Но няма да коментирам самия скеч, не това е темата… Първоначално си мислех, че е нещо временно, като чувах “Дообре!” от семейството си и приятели. Но нещата не спряха до там. Започнах да го чувам от колеги, познати, случайни хора на улицата, дори и студенти вече най-невъзмутимо ми отговарят със “Дообре!”. 🙁 В Пернишко нека си говорят така, щом искат, на на мен наистина ми писна да го чувам всеки 5 мин!

Аз пък моля най-учтиво – употребявайте всичко друго, но не и “Дообре!”. 🙂 Единствено ме крепи надеждата, че и това явление ще отшуми като “Whatzaaaaaaaa?”, което тръгна от реклама на Budweiser пред 2000 г….

Categories: Uncategorized Tags:
Comments are closed.