Faculty of Biology


Представяне на нов проект за обучение на студенти и преподаватели от Биологичен факултет

Публикувано в Обяви by Виктор Иванов on the November 12th, 2009

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ; МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА; ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛЕН ФОНД И ПУ „П. ХИЛЕНДАРСКИ”

На 20.11.2009 г. от 14 ч. в 8 аудитория на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” ще се проведе официално представяне на нов проект за обучение на студенти и преподаватели от Биологичен факултет

„Повишаване на професионалната квалификация на студентите във факултет “Биология” чрез стажантска практика в научно-изследователския сектор и бизнеса”

(Договор № BG051PO001-3.3.03/31), финансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013

Каним всички студенти и преподаватели от Биологичен факултет, които проявяват интерес за възможностите за обучение по проекта, да присъстват на това мероприятие. Ще присъстват също така представители на партниращите организации, в които ще се проведе обучението и на медии.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.

Документи за кандидатстване за обучение по проекта:

– Молба за участие – студенти: [DOC]

– Молба за участие – преподаватели: [DOC]

– Анкета – студенти: [DOC]

– CV на български [DOC]

Comments Off on Представяне на нов проект за обучение на студенти и преподаватели от Биологичен факултет

Коментарите са заключени.