Abschluss Party (Чао Германия!)

By , February 24, 2006 2:04 am

Здравейте приятели,

Въведение
В Германия съм от 03.06.2001, от когато работя по докторската си дисертация, която вече приключва и както личи скоро ще съм доктор. Достигането ви до ТУК, означава, че през тези години сме се запознали и сме станали до известна част по-близки (в смисъл – снимал съм ви). http://argon.uni-plovdiv.bg ще бъде новия и сравнително постоянен адрес на моята лична страница, в която ще публикувам нелични неща от личния ми живот, така, че винаги сте добре дошли тук. Не забравяйте да наглеждате и моите фото творения в България на познатия ви адрес: http://photo.argon.acad.bg/ksx

По същество (четете направо оттук)
На 11. Март, 2006 искам да направя събиране на раздумка, по-скоро, отколкото BG-парти в стил Eckenberg или ранните години на Meister-а. Споко, силна музика ще има, алкохола ще е толкова, колкото искате да изпиете… флиртчетата няма да са приоритет на вечерта, но няма и да се изключват по default. Цялата егоистична идея на изпращането е да си ви видя за последен път тук в D, накуп и весели. През тези близо 5 години преминах през мнооого етапи на развитие и за повечето от вас не са тайна. През това време израстнах значително и променях гледната си точка за живота многократно, но за това ще си думаме на 11-ти. Запознах се и се сближих с около над 100 човека, като общата бройка познати в D е доста над 100 определено. За съжаление не мога да поканя всички вас – фенове/бандити и фенки/женки, въпреки че наистина го желая… Затова реших да поставя по-висок приоритет на хората, с които се виждам по-рядко, отколкото с тези с които споделям ежедневието си.
Всички от вас, които не дойдат на 11-ти, са поканени на бирена кръчмичка в общежитието ми на 15 Март (следващата сряда). Danke für Ihre Verstandnis.

Регистрация за партито
Реших да направя online регистрация, която няма да ви обремени и можете на направите сами на този адрес: http://atanas.uni-plovdiv.bg/?p=8. На същия адрес ще можете да следите и регистрираните до момента хора. Достъпа до тази страница ще става с парола, която ще получите online по e-mail, sms, icq, skype, msn или на живо лично от мен. Моля използвайте ключовата дума за регистрация само ако сте я получили лично от мен, нали?

Comments are closed

Panorama Theme by Themocracy