Курсови работи, 2006

By , April 29, 2006 11:47 am

Този текст описва идеята за създаване на курсови работи по дисциплината “Компютри и софтуер” от първокурсниците специалност “Компютърна химия” към Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”.

Създаването на курсова работа преследва няколко основни цели като: (1) самостоятелна работа с продукта MS PowerPoint и създаване на завършена презентация, (2) изява пред публика, сиреч тренировка на ораторското майсторство и (3) спазване на точно определено време на доклад. Всеки студент (лектор) избира сам темата на доклада си, като тя се одобрява от лектора на курса (Атанас Терзийски).
Докладите се оценява по посочените по-горе три критерия, като оценката се взема с тежест 25% при образуване на крайната оценка за курса по “Компютри и софтуер”.

Списък от докладите можете да намерите в Интернет на адрес http://web.uni-plovdiv.bg/ksx/students/kh_ks_2006

Abschluss Party: Коментари :)

By , March 12, 2006 11:08 pm

Събирането, мухабета и партито минаха ок (за мен). Ако искате да споделите нещо публично – можете да го направите в тази секция (по-долу) като оставите вашия коментар.

Около мен: Мисля да се прибера на 01.04.2006 или малко след това в България. Ще работя в ПУ и живея в Пловдив. Ще съм откриваем на мобилен телефон: +359888717141, на icq: 17672467 или 16659520 и skype: atanas.terziyski. В свободното си време мисля да обикалям България и да снимам, така че обаждайте се когато сте в БГ: идвам на гости + снимки и muhabet 😉

Abschluss Party: Info

By , March 5, 2006 3:59 pm

Началото е разтегливо понятие, но въпреки всичко ви каня да дойдете до към 19-21 часа, че да имаме достатъчно време да се видим и думаме преди началото на силната музика. Приемете го като “abschluss” подарък за мен. Моля не мислете подаръци, наистина!!! Ок?

До 0:00 Пламен ще е зад бара, като до тогава за музиката ще отговарям аз и тя ще е по-тиха за да спори мухабета. След 0:00 Пламен няма да предлага коктейли (виж по-долу) и ще се концентрира върху DJ-ството, а аз върху забавата.

The following four different cocktails (only for ladies) will be available:

1. CAIPIRINHA * The most famous Brazilian cocktail
1.1. Original (Lime + Brown Sugar + Cachaca);
1.2. Caipirovska (Lime + Brown Sugar + Vodka);
1.3. Caipirisima (Lime + Brown Sugar + White Rum);

2. COSMOPOLITAN * Taste the spirit of New York
2.1. Original (Vodka + Triple Sec + Lime + Cranberry juice);
2.2. Blue Cosmo (Blue Curacao + Vodka + Lime + Cranberry juice);

3. SWIMMING POOL * Dip into the passion
3.1. Original (Vodka + Blue curacao + Cream + Pineapple juice + Coconut cream + Orange juice);
3.2. Lady’s Taste (Blue curacao + White Rum + Cream + Pineapple juice + Coconut cream);

4. PAPI’S FLAVOUR (Nonalcoholic) * Keep your memories fresh for the next day

Въпросчета, коментари и идеи (ако искате) можете да оставите, чрез формата.

Panorama Theme by Themocracy