Архив

Държавни изпити

  ДЪРЖАВНИ ИЗПИТИ ЗА УЧ.2013-2014 ГОДИНА   //спец.БЕИ,БЕРЕ,БЕИЕ,БЕТЕ,РФ,ПЛ/АЕ и ТЕ/ //   ДИ ПО БЕЛ   10.07.2014-писмен изпит   11.07.2014-устен изпит или защита на дипломна работа   25.09.2014-писмен изпит   26.09.2014- устен изпит или защита на дипломна работа   ДИ ПО РЕЛ   14.07.2014-писмен изпит   03.10.2014-писмен изпит   ДИ ПО АЕЛ   17.07.2014-писмен изпит […]