Home > »Brainwashing, »За заблуда на човека, »Здраве, Uncategorized > Смъртността, H1N1 и 10-те най-тиражирани лъжи

Смъртността, H1N1 и 10-те най-тиражирани лъжи

Swine Flu Mortality

Автор: Иван Стаменов
Статията е за свинете и техните ваксини. Ама нещо ме кара да се сещам за “Фермата” на Джордж Оруел. Там има една разтърсваща сцена, когато прасетата откарват с измама и насилие застаряващия жребец Оувес в кланицата, като твърдят, че го водят в болница за лечение. Някои от животните във фермата изразяват съмнения: “Оувес! Излез! Бързо излез! Водят те на смърт!” Прасето Квик – пропаганден министър на свинската власт, продала Оувес – намира точните думи да приспи вниманието: “Преди фургонът бил собственост на кланицата и наскоро бил купен от ветеринарния лекар, който още не бил сменил надписа. Така именно възникнало недоразумението.” Почти всички животни повярвали. А тези, които не вярвали, не намерили точните думи да възразят.

На мен пък думите ми идат отвътре. Днес, десетилетия след написването на “Фермата”, можем да гледаме на Оруел като пророк. Скоро не само застаряващите животни, но и тези в развета на силите си, ще бъдат продадени на свинските интереси. Подготовката чрез измами вече достига своя апогей: “Свинският грип е на прага на дома ви. Не го виждате никъде около вас, но той е някъде там и ви дебне. Страхувайте се! Страхувайте се! Торбалан иде…” Дори от кратките сведения в масмедиите вече става ясно, че карането към кланицата може да стане и чрез насилие. Някои от животните квичим: “Водят ни на смърт с тези ваксини!” Други се оглеждат неразбиращо с късогледи очи и тъй като свинският “научен” авторитет е тежък авторитет, за късогледите, вместо да правят свои проучвания, е някак по-лесно да припознаят дори кланицата като клиника. Не по-малко изумително е когато поболяването и убийствата на хора с ваксини са наричани “лечение”.

Задава се масова касапница с биотерористично оръжие, наречено за краткост ваксина.

Задава се масова касапница с биотерористично оръжие,
наречено за краткост ваксина.

Ваксината “срещу” свински грип е като разделителна линия. В зависимост от коя страна на тази линия застанем ще проличи доколко сме осъзнати и способни да отстояваме правата и интересите си. Никой няма право да казва, че не е бил предупреден или че не е имало информация за опасността от ваксините. Всеки, който твърди, че не е знаел достатъчно аргументи, за да каже “не, докторе, инжектирай на себе си отровата”, се самозалъгва или предпочита да се прави на неангажиращо разсеян. И все пак за тези, които бавно схващат или тепърва навлизат в проблематиката, предлагам

изобличаването на 10 лъжи, които ще ни спестят кланицата и здравословни проблеми за години напред

Лъжа #1. Свинският грип е по-опасен от сезонния.


Опашата лъжа, която дори масмедиите не могат да направят истина. Непрекъснатото повтаряне на една лъжа не я прави истина, а банална лъжа. Свинският грип (H1N1) има същите симптоми като сезонния грип и се отразява различно на отделните хора. Някои могат да го изкарат на крак, други – на легло, при трети, които имат хронични заболявания, може да се стигне до болнично наблюдение.

Прасето Гошко на легло

Прасето Гошко на легло. Болно е от свински грип.
Нищо, ще полежи и ще се оправи.

Смъртността от H1N1 не е по-висока от сезонния грип – тя е 0.007 процента. Тоест от УСЛОЖНЕНИЯТА на свински грип умира 1 човек измежду 100,000 души. В света има премного други болести или социални причини, които са по-смъртоносни. А изтъкването на свинския грип – просто една форма на грип – е шумна реклама за ваксините, и нищо друго.

Лъжа #2. Във ваксините няма подсилващи добавки – тъй наречените аджуванти.

До тази лъжа не се прибягва в България, тъй като не е необходима – никой не пита! Медиите на запад, особено по-големите, които по правило са собственост на лица, които печелят и от фармацевтични продукти, вече не се свенят да разпространяват неверни данни.

Ето каква е системата. Самите производители обявяват, че във ваксините ще има аджуванти. Естествено, че ще има. Това е практика. От изявленията на европейските компании Baxter и GlaxoSmithKline дори излиза, че тези опасни (но уж нужни) добавки ще са повече за европейските ваксини. Появяват се съответните опасения на лекари, които си разбират от работата и пишат за малки, независими здрави онлайн или печатни издания.

Ролята на корпоративните медии е да надвикат малките медии с гръмки лъжи.

Лъжа #3. Ваксините ви предпазват от свински грип.

Може би най-голямата лъжа от всички, която се повтаря и потретя безспир от медиите. Защото е по-лесно да преведеш press release на Световната здравна организация и нейните бизнес-партньори, отколкото да мислиш или да правиш проучвания и елементарни сметки.

Истината в едно изречение: даже ако ваксината създаде антитела, това не значи автоматично, че имате сигурен имунитет срещу вируса, особено ако той мутира (както става обикновено).
Маргарет Чан

Леля Чан е във вихъра си – плаши, прогнозира, цеди през зъби…
Човек я гледа, слуша и често си мисли: “Таз’ е натровена с гъби!”
Тя си има верни авери – властници и милиардери, разни гадини…
Стават все по-богати. Вие пък – болни. Все зарад’ техни ваксини.

Лъжа #4. Ваксините са сигурни и одобрени.

Кой може да го гарантира и как ще го гарантира? Журналистът, който пише, че една ваксина ще е одобрена? Или лекарят, който твърди, че ви инжектира със сигурна ваксина? Те откъде знаят? Няма откъде да знаят, а подобни изказвания са просто желание това да е така и следствие от предоверяването в “авторитета” на хора, които лекарите и журналистите не познават.

Истината в три често повтарящи се сценария.
1) Ваксината е тествана и ВЕДНАГА се появяват последици. Тези, които ТРЯБВА да одобрят ваксината, за да може производителят да си получи парите, отричат връзката между последиците и ваксините. Подобни истории съществуват в хиляди от десетилетия насам.

2) Одобрението на която и да било ваксина броени дни или месеци преди нейното масово производство е измама. В случая на тази срещу свински грип даже има “одобряване” СЛЕД производството на 90 милиона бройки. И преди, и след масовото производство, а също и независимо от липсата и наличието на данни от тестове, одобряването е фиктивно.

Истината в едно изречение: често ваксините се доказват като вредни ГОДИНИ или ДЕСЕТИЛЕТИЯ след събирането на статистики и тяхното анализиране. Все по-често се изтъква, че ваксините, поставяни в бебешка възраст, водят до множество заболявяния в зряла възраст – 20, 40 или повече години след поставянето им.

Ваксините – оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението.

Ваксините – оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението.
Съставките на някои ваксини се смятат и за причинители на стерилитет.

3) Деца и бременни жени не могат да участват в тестовете на ваксините. А точно те са нарочени за опитни мишки на “одобрените” ваксини срещу свински грип. Това говори достатъчно за “одобрението” и колко струва. Колкото до сигурността, повечето от добавките във ваксините са смятани за опасни за бременните жени.

Лъжа #5. Ваксината не съдържа живи вируси.

Тази лъжа се появи, когато много хора осъзнаха, че свинският грип може да стане реален глобален проблем само с помощта на ваксините “срещу” него. Тоест, че ваксините ще предизвикат пандемията от категория 5 и 6, каквато в момента няма и дори теоретически е немислима.

Истината в едно изречение: Ваксините се правят, като вземеш жив вирус, след това го “омаломощиш” и инжектираш направо в кръвоносната система на хората, като заобикаляш естествените системи за защита на организма. Този принцип важи в пълна сила и за ваксината срещу свински грип. Жив вирус на свински грип има и в назалните спрейчета, с които атакуват децата, които ги е страх (с основание!) от боцкането. Спрейовете водят до по-силна имунна реакция, но винаги има не малка опасност вирусът да се размножи бързо при хора със слаб имунитет.

Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете.Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете.

Колко “омаломощен” и “зашеметен” ще е живият вирус на свински грип, който ще се разпространява във всички ваксини “срещу” него? Истината: само един Господ знае.

Една от големите компании, които разработват такава ваксина, е Baxter, срещу която и до днес се водят няколко дела за умишлен опит да предизвика заразяване на хора с изкуствено създадена и подсилена форма на птичи грип, за да може по-късно да продаде още, вече “по-сигурни” ваксини и лекарства. Тези дела са заведени от организации в Америка, Европа и дори Азия (в частност Индия). Скандалът гръмна, когато ваксини от австрийския клон на Baxter бяха допълнително и независимо “одобрявани” в Чешката република. Там се установи, че са живо биотерористично оръжие. Ако чехите не се бяха захванали да изследват пратката, предназначена за 18 европейски държави, последиците от подсиления вирус на Baxter щяха да са катастрофални.

Същите тези Baxter са сред основните производители на ваксината “срещу” свински грип за Европа (без Англия) и САЩ. Можем да твърдим, че са забъркали поредната каша, защото са патентовали своята свинска ваксина броени месеци, преди някои да чуе за пандемия от свински грип. Явно в маркетинговия им отдел е пълно с врачки и щатни пророци…

Лъжа #6. Противниците на ваксините са параноици. Една сериозна компания не би навредила умишлено на хората.

Това е лъжа, когато се казва публично от пропагандаторите на ваксините. Иначе има и друга форма – самозалъгване сред, за съжаление, не малко хора, които се вкопчват в свинския авторитет или просто постъпват като щраусите пред всяка опасност.

Малка част от съдържанието на “одобрените” ваксини от “сериозните” компании:

1) Тимерозал (живак под прикритие) – дори не се води като “добавка”, а присъства в много ваксини, без да е обяснено… ЗАЩО? Изключително вредно въздействие върху нервната система. Сочен е за една от причините хора да колабират или умират веднага след поставянето на ваксини.

2) Алуминий – също без “сериозно” обяснение, но с доказани последствия за въздействието му върху естествените защитни системи на организма. Тези данни наистина могат да доведат човек до параноя (от здравословния тип).

3) Формалдехид – наред с другото, този разтвор се ползва за презервация на трупове за продължителен период от време. Американската Агенция за защита на околната среда (APE – Environmental Protection Agency), и не само тя, го посочва като вероятен причинител на рак сред хората. Смята се за вреден и канцерогенен дори само при вдишване, а ваксините го поставят директно в кръвоносната система.

4) Феноксиетанол (антифриз под прикритие) – ползва се и в някои козметични продукти. Потиска централната нервна система със съответните дългосрочни последствия за здравето. Външните симптоми от отравяне с феноксиетанол са повръщане и диария. Употребата на това съединение за козметични и фармацевтични продукти е забранена в Япония и други страни.

5) Сквалин (squalene) – на пръв поглед безобидна съставка. Но всъщност тя е една от най-опасните. Имунната система в нормални условия разпознава сквалина като естествена молекула на тялото, защото се намира в мозъка и цялата нервна система. Полезното действие на естествения сквалин може да се засилва чрез консумация на маслиново масло, което има благоприятно действие на антиоксидант. Но…

При инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалина за “враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалина от ваксината го отнася и естественият сквалин. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин – нервните клетки, които трудно се възстановят, доколкото изобщо е възможно.

Накратко, ваксините причиняват автоимунни заболявания, защото съдържат сквалин.

Всичко това не е новост. Вредите от сквалина във ваксините са отчетени още през 1991 година. Американски войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били инжектирани с ваксина срещу антракс, в която е имало сквалин. А тъй нареченият Gulf War syndrome – неврологично заболяване, днес се смята от “лекарите-параноици” (враговете на фармабизнеса за милиарди) за следствие от ваксината.

Накратко: тестовете на заболели войници показват, че организмът им е създал антитела за сквалина; при войниците, които нямат този синдром, имунната система не е реагирала на сквалина.

Ваксините “срещу” свински грип МОГАТ да доведат до истинската глобална пандемия на това, срещу което уж се борят. Но съвсем ЛОГИЧНО и ЗАКОНОМЕРНО ще причинят СИГУРНИ заболявания като: артрит, фибромиалгия, обриви, хроничен световъртеж, хронични главоболия, засилен косопад, нелечими екземи, обща отпадналост, загуба на памет, “необясними” гърчове, резки смени в настроенията, невро-психиатрични проблеми, анемия, лупус, множествена склероза… И още неизброимо много автоимунни заболявания, едни от които са и всички форми на рак, както смятат не един и двама специалисти. Сиреч касапница чрез ваксини пар екселанс.

Как се правят ваксините

Символ веруюто на модерния алхимик:
“Към живия вирус прибавете поне десет токсина и…
ще получите една одобрена ваксина.”

При такива перспективи човек е ДЛЪЖЕН да прибегне до здравословна параноя и да прати по дяволите сериозните компании с техните сериозно-поболяващи и смъртоносни ваксини. Тук дори не обръщам внимание на други, далеч по-опасни съставки на ваксините, както и на някои нововъведения като експерименталната нано-технология. За читателите с ум и изписаното дотук трябва да е било достатъчно.

Лъжа #7. Ваксините са безплатни и няма да са задължителни.

Няма такова нещо. Ваксините струват пари. Дори да не ги плащате от джоба си, държавата ще ги заплати, като бръкне в хазната с вашите данъци. Само компанията GlaxoSmithKline ще погълне 4 милиарда евро (в британски паундове) за първите ваксини, предназначени за Острова. Това, че същата компания ще “дари” 50 милиона бройки на ортаците си от Световната здравна организация, не прави нито едните, нито другите благотворителни дружества. С този жест GlaxoSmithKline формално се отплаща на съучастниците си. Маргарет Чан от СЗО и нейните мошеници направиха рекламната кампания за един опасен продукт чрез изсмукани от пръстите данни за “глобална пандемия” на “грип-убиец”.

Медийна пандемия

Медийна пандемия – прасетата са новата “най-голяма опасност за света”,
след като се преситихме на извънземни нашественици и метеорити-убийци.
Границата между Холивуд и любимият ви вестник става все по-неясна.

Истината е, че покрай истерията, за която ОГРОМНА вина имат медиите, Световната здравна организация си извоюва правото да налага своите закони над законите на държавите. С други думи, в случай че ваксините поболеят много българи и положението бъде рекламирано като “кризисно”, СЗО ще има право да налага карантина и насилствени ваксинации. След като реши да пълни гушите на ненаситни гъсоци, “нашето” министерство на здравеопазването (или здравепогазването?!) вече обяви, че е готово да инжектира биотерористичното оръжие, каквото е всяка ваксина, със съдействието на МВР и Министерството на отбраната. Правете си сметката! Ако се стигне до МВР и МО, вероятността за касапница нараства неимоверно.

Лъжа #8. Никой няма интерес да разболява умишлено хората.

Наивно, та чак смешно. Дори не смятам да адресирам подобна нелепост за българските читатели, които много добре би трябвало вече да знаят, че образованият човек с костюм или бяла престилка може по нищо да не се различава в морално отношение от мутра, от пласьор на дрога и плът… или пък от някоя отрепка на улицата, която ще ви пререже гърлото за 20 лева. А като имаме предвид, че политици като Хенри Кисинджър и М. Горбачов без свян разкриват философията си как свят с 90% по-малко хора ще е един по-добър свят, повече дискусии са излишни.

Биотероризъм в камуфлажните дрехи на “медицина”
Биотероризъм в камуфлажните дрехи на “медицина”.

Лъжа #9. Ако ваксината бъде обявена за задължителна в България, нямам избор, освен да я приема.

Винаги имате избор. Никой не може да ви задължава МОРАЛНО да приемате безспорни боклуци и потенциално вредни съставки в тялото си. Тялото си е ваше, а конституцията ви гарантира телесна неприкосновеност. Позовавайте се на нея. Позовавайте се и на религиозна основа, че тялото ви е храм на душата, а съответно и средство за проявление на Бога.

В случай на “задължителност” могат ви задължат само с ФИЗИЧЕСКА СИЛА. Вероятността да го направят е малка, защото за подобно нещо са нужни ресурси и организация, с каквито България и повечето европейски държави не разполагат. Единствената реална “сила” на думата “задължително” е да ви накара да се… самозадължите. И да се наредите “доброволно” на опашка пред центровете за ваксинация.

Лелка чака за ваксинацияЛелка, наплашена от грипа, чака за ваксинация.
Нека си остане сама на столовете!

Не действайте емоционално и прибързано, а бъдете информирани и отговорни пред себе си и близките си. Държавата може да заведе дело за неподчинение, ако откажете задължителната ваксина, но това ще стане само ако в България глупаците и здравно невежите са абсолютно мнозинство. Само тогава хората за съдене ще са малцинство, за което си струва (буквално, защото вероятно ще става дума за глоби!) раздаването на призовки и губенето на време за съдиите. Но и тогава е по-вероятно ВИЕ да осъдите държавата, отколкото тя вас.

Страхът е силно средство за контрол.
Не му се давайте, не и без съпротивата на разума!

Лъжа #10. Ваксината, маските и хигиената са единствените средства за защита от свински или друг грип.

Няма такова нещо. Ваксините “пазят” от едно и със сигурност увреждат сто други неща. Маските са просто смешни и ще ви накарат да изглеждате като бостанско плашило – заради един грип, който и да ви тръшне на легло за няколко дни, ще ви създаде естествен имунитет, не само срещу грипа, но и срещу други заболявания. Хигиената е хубаво нещо сама по себе си, но не ви гарантира, че грипът ще ви заобиколи.

Важното е страх да няма и в грипните сезони да се пие повече витамин D. И по-точно витамин D3. По-евтино, по-здравословно и по-чисто защитно средство от всяка ваксина – евтина, скъпа, тествана или целяща бърза печалба.

  1. No comments yet.
You must be logged in to post a comment.