Започва записването за предварителните изпити в ПУ “Паисий Хилендарски”

Записването ще продължи от 25 март до 23 май.
Изпитите по традиция се провеждат в началото на месец юни, като тази година те са насрочени от 3 до 7 юни. На 3 юни 2013 г. е изпитът по български език, на 4 юни – по история на България, на 5 юни – по математика, химия и психология, на 6 юни – по английски език, на 7 юни – по биология, география и физика.
Началото на всички изпити е от 9:00 ч., единствено проверката на говорните и комуникативните способности ще се провежда в петте дни на кампанията, от 14:00 ч. до 17:00 ч.

Желаещите да участват в предварителните изпити трябва да подадат молба, да представят лична карта (оригинал и ксерокопие) и да заплатят кандидатстудентска такса в централната сграда на университета – Ректората на ул. „Цар Асен” №24, в Университетския информационен център, в бюрата по градове: ЦКПИ – http://ckpi-bg.com/byura_za_priem_na_KS_dokumenti.aspx, НАПС – http://www.naps.bg/office.php или по интернет през сайта на Пловдивския университе – http://www.uni-plovdiv.bg.

На предварителните кандидатстудентски изпити могат да се явят лица, завършили средно образование в предишни години или дипломиращи се през учебната 2012/2013 година. Кандидатите без диплома за средно образование също имат право да се явят, но не участват в класирането.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.