Записване за отличниците

Кандидатите, получили отлична оценка на предварителната сесия през юни, се записват  по първо желание като студенти на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”.

Записването става единствено в гр. Пловдив в периода, предназначен за прием на кандидатстудентски документи за редовната сесия, 18 юни – 2 юли т.г. Следва се установеният административен ред:подаване на плик-молба в Университетския информационен център и записване в Учебен  отдел при представяне на оригинална диплома, квитанция за платена семестриална такса, удостоверение от районното психиатрично диспансерно заведение  (че не се води на отчет), 6 снимки 35/45 мм, лична карта и попълнен комплект документи за записване от книжарницата на Пловдивския университет.


За да проверите резултатите си от кандидатстудентските изпити през 2012 г., трябва да влезете в системата, посредством издадения от ПУ “Паисий Хилендарски” входящ номер и Вашето ЕГН. >>>> Вход към системата

При възникнали проблеми с използването на системата, моля сигнализирайте на webmaster@uni-plovdiv.bg или се обадете на телефон 032/ 261 305 (Университетски информационен център).

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.